Salon Finishing Touch

Salon Finishing Touch bestaat sinds 2014 en heeft vanaf het begin gestreefd jou altijd de best mogelijke service te bieden in de salon.

Wij doen er alles aan om aan jouw verwachtingen te voldoen, voor perfecte nagels, stralende voeten en pijnloze en permanente ontharing van top tot teen.

Voor de laserontharing behandelingen gebruiken wij de nieuwste 4 wave ice laser, dit is de nieuwste techniek op gebied van permanente laserontharing. Door de 4 golflengten die deze laser gebruikt is hij geschikt voor bijna ieder haar- en huidtype. De innovatieve kop koelt tot wel -20 graden, hierdoor is de behandeling volledig pijnloos.

Voor de acryl, biab, en gelpolish maken wij gebruik van de Nagelfabriek. Voor de huidverzorging van handen- en voeten maken wij gebruik van de verzorgingslijn van Dadi Oil.

Wij volgen regelmatig cursussen en workshops en zijn volledig gediplomeerd. Hierdoor heb jij de garantie dat je op de juiste wijze met de meest recente technieken en kwalitatief goede materialen behandeld wordt.

 

 

– Annemiek

Ons team

Team Member Annemiek Eigenaar - Nagel en Laserontharing specialiste
Team Member
Annemiek
Eigenaar - Nagel en Laserontharing specialiste

Als sinds 2014 heb ik Salon Finishing Touch, de afgelopen jaren zijn wij uitgebreid en hebben wij een onwijs gezellig team gecreëerd met groot en vast klantenbestand, of je nu mooie nagels wilt, een heerlijk gladde en haarvrije huid of mooie verzorgde voeten wilt, voor ieder is wat mogelijk. 

De salon is gevestigd in het centrum van Krommenie, vlak achter de winkelstraat, waardoor we gemakkelijk te bereiken zijn met de fiets of de auto. Doordat de salon achter ons huis is gevestigd is er qua openings- en behandeltijden heel veel mogelijk, staat je wens er niet tussen op onze website, neem dan gerust contact met ons op. 

Wees van harte welkom in onze fijne en gezellige salon! 

Team Member Simone Nagelspecialiste
Team Member
Simone
Nagelspecialiste

Mijn naam is Simone en ik ben sinds 2000 gediplomeerd nagelstyliste . Vanaf begin september 2023 kun je hier via de website een afspraak met mij maken. Ik ben gespecialiseerd in acrylnagels. Van een verlenging tot versteviging van je eigen nagels, glitters, french manicure, nail art, natuurlijk of babyboom. Uiteraard kan ik ook je natuurlijke of acrylnagels van een mooie kleur gelpolish voorzien. Wil je liever biab? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Kijk gerust op de website, we helpen je graag verder

Team Member Martijn Laserontharing specialist
Team Member
Martijn
Laserontharing specialist

Hoi, ik ben Martijn. Mijn specialisme is het behandelen van haargroei op het lichaam wat niet gewenst is. Dit kunnen cosmetische reden zijn, schaamte, of gewoon ik wil van die haren af… In onze salon zal ik eerst een intake gesprek met je doen. Je kunt dan je wensen kenbaar maken en stellen we een plan samen voor jouw persoonlijke behandeling. Dit volledig in een ongedwongen sfeer waarbij je aangeeft wat je graag wilt ontharen. De behandeling is volledig privé. Tijdens het intake gesprek en behandelingen zijn er geen andere personen aanwezig. De salon is voor jou gereserveerd. Ik hoop je snel te ontvangen en je te kunnen helpen met verwijderen van je ongewenste haargroei.

Team Member Sacha Pedicure
Team Member
Sacha
Pedicure

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Sascha en ik ben sinds 1996 gediplomeerd medisch en cosmetisch pedicure. Je voeten dragen je je hele leven en toch worden ze vaak vergeten. Pas als ze pijnlijk worden door overtollig eelt, likdoorns en ingroeiende nagels krijgen ze de juiste aandacht. Dit kan heel vervelend zijn, ik haal deze pijnlijkheden graag bij je weg of zorg ervoor dat ze niet ontstaan. 

Ik ben op vrijdag in de salon aanwezig

Voor je nagels bieden we vele mogelijkheden, van natuurlijk tot uitbundig, lang of kort, alleen verstevigd of ook verlengd.

Maar ook als je nagelbijter bent of nagels hebt met een trauma, last hebt van kloofjes of pijnlijke nagelriemen, kun je bij ons terecht. 

Op het gebied van laserontharing bieden we ontharing op het gehele lichaam, met een lichte of donkerdere huid, met licht of donker haar, voor mannen en vrouwen. Laserontharing vindt plaats in een rustige prive ruimte, waar we alle tijd en aandacht aan je kunnen besteden. 

Ook voor pedicure behandelingen kun je bij ons terecht, op de vrijdag worden de behandelingen uitgevoerd, van medische pedicurebehandelingen tot cosmetische behandelingen of het aanbrengen van gelpolish op de tenen.